Послухайте мою пiсню

Обробка твору В.Забіли
«Послухайте мою пісню»

Послухай мою пісню, я вам заспіваю
Про гарную дівчиноньку, якую я знаю.
Русязая, круглолиця, очиці чорненькі,
Моторная як на диво, ротичок маленький.

Як квіточка хорошая, як тополька статна
І як лебідь білесенька, зовсім уся знатна,
А як пісні заспіває, солов’я не треба.
Слухаєш, не знаєш, наче хтось із неба.

Бачать усі, бачу і я, та не вертаться
Літам моїм молоденьким, щоб поженихаться.
Ой, не хочу більше співать , боліть серце буде.
Воно й так свого нещастя повік не забуде.


Рецензии