тихий запал

ти(хий запал
на громкую
нет)ушки
нЕ отве
тчица
ну и
пус
ка
й
динамика этим
вещам не база
позден запал
за кромкою
вскрикнет
на сне за
мечется
утрый
песк
арь
не
зн
аи
к|а
как
наве
щал:п
опалс;я


Рецензии