Боржник, або Там, за мiстом, - без опадiв

«В Україні – без опадів...» Чуєш, кохана? Без опадів!..
Ці звичайні слова пролунали мільйони разів.
Знаю: ти, як почуєш, всміхнешся, в долоні захлопаєш
і борги нагадаєш: "Я хочу за місто – вези!"

Я і справді – боржник. Твій одвічний боржник. Каюсь. Ка-ю-ся...
Давній грішник – за місто тебе обіцяв повезти.
Там, за містом, – ти так особливо, яскраво всміхаєшся,
Наче радісну звістку щомиті отримуєш ти.

Там, за містом, з лихвою борги поверну, я старатимусь.
Разом з вітром безкраїм на руки тебе підхоплю.
Там, за містом, – без опадів – ніжно тебе цілуватиму.
Там, за містом, – без опадів – тихо скажу, що люблю...


Рецензии
Майстерно. Прекрасний вірш.

Шон Маклех Патрик   01.04.2017 21:04     Заявить о нарушении
Друже мій Світлий, щиро дякую!
а так:
http://www.stihi.ru/2017/04/01/11197

?

Миклош Форма   01.04.2017 21:29   Заявить о нарушении