Рання весна

Непевна прозелень у лісі
скрадається тихесенько щомить,
омріяна, оспівана у пісні,
весна спустилась з неба верховіть!

Весна в природі та душі настала,
і барвами веселки майорить,
і далі шириться невпинно, розквітає
і стоголосим дзвоником дзвенить!

Аж от, у серці місця, враз, не стало,
та рух той, вічний танець, не спинить!
А в серці лиш одне бажання стало:
услід весні летіти і творить!..


Рецензии