Я тебе сховаю

Я тебе від всіх сховаю,
Бо ніхто не має знати
Про те, як я тебе кохаю,
Про полум'я, яке між нами.
Я наше щастя збережу.
Цей світ - лише для нас з тобою.
Я проведу оту межу,
Яка стане надійною стіною.
І може це егоїстично.
Але якщо нашу любов
З людьми захочем розділити,
Ми лиш погубимо вогонь.
Від всіх тебе я заховаю,
Від всіх цих заздрісних очей,
Що тільки й вміють руйнувати
Чужі палаци радостей.
Хоч наш палац міцний по собі,
Та все одно нікому не розкажу
Про таємницю нашої любові -
Нехай вона залишиться між нами.

20.02.2017


Рецензии