Кому на Руси и не только жить всегда хорошо

В потёмках?..

"Ще нам, браття українці, усміхнеться доля..."

То есть "щенам", псинам, кусающимся ценам,
Но не людям ещё усмехнётся доля!

"Це нам", цепным псам любого строя
Ещё улыбнётся доля!
Но не вам, "браття українці,
Бо ви на рідної землі поводите себе,
Як чужинці!.."


Рецензии