В жолудi головне

Гітлер у білій футболці своїй,
Ніби натякає
Написом Bible is flig
(flig – чомусь саме з датської) –
Писання святе важливе,
Та зовсім не головне, як той flig,
Без якого існують імперські зорельоти,
Але недовго.

Гітлер у довгій юбці з квіту бузкового
У лісі солдат Зірки смерті шикує,
Він каже, що в жолуді найважливіша шкіра,
І жолудя шляпки підкреслює цінність.

Я імперський штурмовик,
Мені жолудь смакує без шкіри і шляпки,
На мені білий шолом усміхнений,
на мені сотні очей підозрілих.


Рецензии