отражение

полная прострация
черные чертежи системы
проецируются на стены
в голове все свои ошибки и проблемы
все косяки такие липкие
срывай клеммы
отключи меня к черту
нечего молчать с той стороны зеркала
скажи честно о чем ты
почему так поломан скелет
how are you? why so sad?
why you only cry instead of that
to meet someone great?
laid down in bad
again.
its really insane
to speak with itself
but it became necessary as breath
force itself to do somethink right now
but i dont know how but i dont know how


Рецензии