Краще вбий мене!

Краще вбий мене! Я не можу так!
Я не хочу чекати вічність!
В очі дивлячись, не знаходити в них
Анічого. А грець з цим - звичність...

Не потрібні обійми ці болісні,
Бо нещирі - я наче ширма -
Я сховала від тебе, по совісті,
Свою волю та свою силу.

Я лиш душу тобі відкрила та
Не сказала при цьому ні слова.
Я в окропі кипіла й кипіла та...
Мовчала. Напевно, я квола.

Та я знаю напевно - ти все розумів!
Наче кішка із мишкою грався.
Краще вбий мене! Не потрібно слів.
Лише крок. І крик.
Ти боявся...

(Ти любити мене так боявся...)


Рецензии