Украина

Там, де зорі падають у трави,
Де мого дитинства джерело,
Я в країні рути та Купави
Вперше своє спробував крило:
Залунала пісня на просторі
Понад степом рідним, над селом,
І краплини радощі прозорі
Сяяли над тихим джерелом.

          Приспів:
                Україно, ти країна
                Зоряних надій.
                Лине пісня журавлина
                Блискавками мрій.
                А коли покличе доля
                Стрічками доріг,
                Збережу у серці зорі
                Як твій оберіг.

У блакить небесної купелі
Загадкові мрії покладу.
Кличуть гори, море та пустелі,
Нові землі, що я сам знайду.
Але щиру пісню Батьківщини
Назавжди залишу при собі.
За твоє натхнення журавлине
Україно, дякую тобі.

          Приспів:
                Україно, ти країна
                Зоряних надій.
                Лине пісня журавлина
                Блискавками мрій.
                А коли покличе доля
                Стрічками доріг,
                Збережу у серці зорі
                Як твій оберіг.


Рецензии