Бажання

Хочу волю чинити Божу
Залюбки кожну мить життя.
Я бажаю, щоб день мій кожний
Був присвячений для Христа.

Хочу я, щоб моя дорога
Так вела, як бажає Спас,
Щоб палкого служіння вогник
Розгорявся в душі, не гас.

Прагну жити, щоб шлях Господній
Став моїм, вів в небесний дім,
Щоб злилися бажання Божі
І мої у один мотив,

Так сплелися, щоб я не знала,
Де “Бог хоче”, й де “хочу я”,
Щоб навіки в одну з’єднались
Воля Господа і моя.
2008 р.


Рецензии