Маленькае виншаванне з нараджэннем!

З нараджэннем!
Жыві ладна!
Каб жыцця струмень складана
Было павярнуць  у бок,
Дзе таіцца твой варог!
Каб цягнуўся век прыгожа,
Нехай Род твой дапаможа!
Вось каб ён рос і мацнеў,
Я жадаю ў гэты дзень!


Рецензии