Нуль без палочки

Кажуть гривня здешевіє,
Не торгуючи з ОРДЛО.
Кажуть ми без них не вміємо,
Забезпечити тепло.
Так у нас і газу мало,
Нафти, золота, ікри.
Може ще віддати сало?
Здатися на раз-два-три?
От давайте не вагатись.
Вибрали :»Без москаля!»,
В схованки не треба гратись,
Україна ж не маля.
Не для того сотні в небі,
Не за те в траншеях сплять,
Що комусь, в рахунку, треба
Восьмий нулик дописать.
Той хто вибирає статки,
Серед нинішніх дилем ,                Дуже швидко може стати
Сам  без палички нулем.


Рецензии