Колискова

Як мені поснути нічкою темною?
Як думок позбутись про тебе?
І чому не можу я заплакати,
Коли серце так бажає це?
 
Хочу я у сні тебе побачити
І боюсь здійснення мрій таких.
Хочу я до тебе пригорнутися,
Доторкнуться до волос твоїх.
 
Хочу рідний голос твій почути!
Він для мене, як жива вода…
Близько десь, а може й далеко
Колискова пісня ледь чутна.


Рецензии