Пражскiя камянi

Пражскія камяні.
Трамваі. Ля Влтавы.
Бажніцы, дзе дні:
Позірк славы.
Не сцёртых вякоў...

Хвалі несмяротныя.
Вятры ацалелыя.
Зычлівыя! родныя!
Павевы - засмелыя -
Каб парасткам быць.

Гісторыя тчэцца
Ад іх судакрананняў.
Жыццём апячэцца.
Да выбітных зданяў... -
Туземцу на дзіва.


Рецензии