Жыццёвы шлях, як н зка лёсу

Жыццёвы шлях, як нізка лёсу
Старонкі піша ў звыклы сказ.
Мы ўслаўляем да нябёсаў
Навуку, Творчасць ды наказ.

Мы ўспамінаем аб падзеях,
Даўно мінулых і прастых.
Зноў разважаем аб надзеях,
Якія вабаць слоўцам слых.
2017


Рецензии