Ранкова кава

Налий собі трішки мене,
ранковою кавою в склянку
і, може, та мить не мине,
що марила ніч до світанку.

Насип в каву спомин солодкий 
липко-цукрово-розталий,
на дотик такий короткий,
на смак, таки довготривалий.

Не розмішуй відразу пінки
погaдай на ній, не на гущі,
розпізнай в ній кохану жінку,
лиш тоді спий нектар цілющий.

(ХТ 17.03.2017)


Рецензии