Нарештi, про майдан згадали!

Вже п'ятий рік,минуло з того дня,
Як був у Києві розстріляний  майдан.
В крові потоплений, та слідством не розкритий,
Тієї ж миті, - по "свіжим слідам".

А як сліди вже приховали,
Нарешті,й про майдан згадали.

Після убивства на майдані,
Війну Турчинов розпочав.
Посівши в крісло президента,
Всіх активістів на війну послав.

Отак із легкістю він вправно -
Людей із Києва прибрав.

Злобу посіявши і зраду,
З Яценюком взялись за владу.
Свої порядки встановили,
Людей зі Сходу, ворогами поробили,

Та літаки і танки в хід пустили,
Щоби населення бомбили!

Танкистів,люди з квітами зустріли,
Просили не вбивати їх дітей,
Та їх домівки не трощити.
Вони із нами хочуть в мирі жити.

Вугілля добувати і дітей ростити!
Як завжди успіх і біду навпіл ділити.

Та нова влада, непохитною була,
І цю війну, страшну, розпочала!
Бо поки будуть один одного вбивати,
Ніхто, не заважатиме їм -
Цим народом керувати,

Ніхто, не буде злочин із майдану розкривати
Вони спокійно будуть жити й царювати.
Та грошики зароблені на цій війні, складати.

А щоб себе від правосуддя захистити,
Потрібно було лиш, суди зганьбити.
Та усіх суддів розпустити,
Щоб не було кому судити.

Своїх людей на ці посади посадити,
Аби спокійно дихати і жити!

Як Порошенка обирали,
На нього всі надію мали,
Що крапку він поставить на війні,
Додому поверне усіх синів!

Та те що обіцяв - він не зробив.
Ще більше зруйнував - занапастив.

Країну у крові і злиднях потопив,
Брехнею ЗМІ заполонив.
Зневірився народ у президенті цім!

"27.03.2017р.


Рецензии