В д сво х не в дмовляються

Чому час так швидко плине?
Ми ще вчора були малі.
А зараз? Життя наше лине,
І зараз ми люди гнилі.

Ми підросли й забули
Те, чого боялись все життя.
Забули матір, все забули.
І не визнаєм для себе каяття.

Ну що, дорослий?
А чи справді?
Ти не дорослий - ти сліпий,
Бо що ж насправді?

Забув ти друзів, став німий.
Забув сім'ю, це жах якийсь,
Для них ти став зовсім не мил,
А просто родич там якийсь...

Стоп! Зупиніться! Це дурість...
Від своїх не відмовляються.
А у вас не дорослість - ницість.
Від своїх не відмовляються.

Згадайте те, якими ви були,
Як весело стрибали ви по хмарам,
Як з друзями синці собі били,
Як бігали вночі по садам.

Ні, ви стали сліпі.
Ви стали — не ті.

Вас кохали малими —
Вас кохають й такими!

Покохайте й ви!


Рецензии