С жiночим днем

С  жіночим  днем!

С  жіночим  днем  тебе  вітаю,
І  в  самих  щирих  почуттях,
Хвалу  в  цей  день  Тому  співаю,
Хто  наші  поєднав  життя.

Я  безтурботно  стільки  років,
Прожив  без  Бога і  грішив,
Але  порушився  мій  спокій,
С  тих  пір, коли  тебе  зустрів.

Це  сталося  не  випадково -
Лише  тепер  я  зрозумів,
Що  через  тебе  поступово,
Господь  до  Себе  мене  вів.

Ти  Божим  Словом  викривала,
Моє  неправедне  життя,
Куди  воно  зведе  вказала,
І  я  пішов  до  каяття.

Обидва, жили  ми  самотньо,
І  як  покінчив  я  з  гріхом,
То  Господу  було  завгодно,
Щоб  ми  пішли  одним  шляхом.

І  я  радію, старий  грішник,
Що  Божій  волі  завдяки,
Пізнав, що в світі є  між  інших,
Такі  ось  праведні  жінки.

І  все  ж  я  долі  нарікаю,
Що пізно  так  тебе  зустрів,
Я  це  життя  провів  би  в раї,
І  вічне  б, певно  заслужив.

Рибаков  Віктор м. Луцьк


Рецензии