Рiдне

Рідне

Навіщо сієте ви смуту
Серед українців самих?
Ви  відштовхаєте  хто бути
Не може без рідних своїх!
І мову рідну ми вивчали,
Співали рідні ми пісні,
І Землю завжди ми кохали,
Що розквітала по весні!
І хоч давно ми на чужині-
Ми Україночки в душі!
Ми з Батьківщиною єдині,
Не треба нас коханню вчить!
Нам мова рідна Українська
І без підручників мила!
Вона чарівна,велетенська,
Завжди до дому нас вела!
Я розмовляти буду так,
Як мене Матінка навчила!
І не один новий «мудрак»
Нас посварити вже не в силах!


Рецензии