Задля чого?

Шматувала нашу землю
споконвіку доленька-жура.
Просочилися крізь скелю
сльози сивочолого Дніпра.

Так мені набридли сльози
і уся слізлива каламуть.
Сліз я випив дикі дози,
задля чого – досі не збагнуть.


Рецензии