Син

Найдорожче;;

Моя душа співає колискову,
А моє небо - веселкова гама,
Бо в світі не існує мови,
Де б не звучало слово мама.
І день за днем,і день за днем,
Не зупинити часу плин.
А я не вірю до сих пір,
Що в мене вже зростає син.
Цілую милі рученята
І ніжки, менші за долоню,
Дивлюся в сині оченята,
Назавжди в їхньому полоні.
І від тепер звемося ми
Назавжди мама й тато.
І кожен день і кожна мить
Для нас маленьке свято.


Рецензии