Весна дихнула

Весна дихнула теплотою,
Зима злякалася й втекла
Мороз забравши із собою
Кудись на північ, де жила.

Весні всміхаються всі люди,
Бо знов зеленим буде світ,
Ще й птаство защебече всюди
Додому звершивши політ.

Бо зникли довгі, довгі ночі,
Весь чорно-білий світ зими,
Й побачать врешті  наші очі
Серед краси живемо ми.

І тут знайдемо своє щастя
Й нам заспівають солов’ї,
Ми віримо що нам це вдасться
Здійснити мрії щоб свої.

Весна дає нам нові сили
Для розвитку свого життя,
Щоб в доброті та щасті жили
Усе своє земне буття.
25.03.17.


Рецензии