Моя Украина. Песня

Коли іду зеленим полем,
Де пахнуть м'ята і щебрець,
Хліба схиляються у пояс,
Шепоче тихо вітерець.
Той шепіт спомин навіває,
Аж серце в грудях защемить.
А соловейко все співає.
І спів той весело дзвенить.

Приспів
Кохана! Єдина!
Безмежна  рідна сторона!
Моя Украно!
Для мене в світі ти одна.

Коли пливу Дніпром широким,
Де сонце в хвилях виграє,
Сміється небо синьооке
І пташка човником снує.
А хвиля лагідно гойдає
Вербові коси на воді.
І пісня берегом лунає
І тоне в сивому Дніпрі.

Приспів

Коли чужий колючий вітер
Дмухне у спину хоч на мить,
Зумієш ти мене зігріти
І привітати, й захистить.
-Вітчизно, - трепетно шепчу я,
-Чуття всі вилитись спішать,
Лечу до тебе й серцем чую -
Співа, співа моя душа

Приспів


Рецензии
Дуже душевно і щиро! З повагою, Л,П.

Люба Пентелюк   18.04.2017 13:51     Заявить о нарушении
Спасибо. Тепла Вам!

Раиса Клименко   18.04.2017 19:55   Заявить о нарушении