ХIебла ша

ЦIуба дяхIи бицIули
Шиниш кьар гьардикIули
ДацIагъай галгубачи
Вавни сари ляркьули

Янила дягIил гьава
Саби гьанна аркьули
Жагаси хIебла шала
Саби гьанна лябкьули

Лябкьуси хIебла шалис
Чякни далай дикIули
Дубуртазила дяхIи
Саби хъярхъли бицIули

Дягъистанла дубурти
Сари шиниш дикIули
Жагаси хIеб лябкьули
УркIи саби разили.


Рецензии