Нам тут нобыля бис уручайт

Нам шэ, мусыть, чы раз прыдэця
Окунатыся в чорную гразь.
Бо нывлад жэ мы тут з розево
Зароблям бонуса ф собак.

От но шэ но прыбрав ж, здаеця,
Хуру всекых зараз з дерьма.
Не! Ты мало шэ офанарев нам,
Бо мы дужы шэ какый даць.

Тут, ф хозяйсфы тупых нымэцькых,
Шо ты зробыш колы улад ш.
Мы оно тут дзенькуем гэршкый,
Шо ж во гындэ прыёма зафтр.

На прамэй ажны й ліній бесышч
Шось поладять ля вам ураз!
Баній з 2цыть открыюць вам шчэ
Да і мыйся хоть в кажнэ свят.

Шіпку ж зладылы Мняв задаром
Прам-такы во і стыч януса.
Так шо й хлів онь зашыють 3скамы
І шэ й хату построять заново.

Ны служы но ныек Махатмам.
А іды во траву збрывай.
Суета бо і е но главнэ
В санітарав шыльля й вовка.

Туча ходыть над небакраем!
От жэ зарыскы влупыть шпань!
Но картоплі вжэ хтось сажае.
Нотну ж грамотку вучыць мразь.

Нашо нам шэ слова тут мамыны.
Гэто мова колхозна, Вась!
А  ведь ты гэткый в нас уж грамотный.
Шо, здурів ты чы шо ву Гальк?

Шаг фпірод – 2 кэмэ назад.
Так но розум спасае пЯвк.
А сознаніе тоцькый за вас
Бэньдзе в оск развіваць?

Ну, таблеткамы ш лічаць в жаб
І біреміносць схватк.
Так шо й нобіля в бісуна
Заработаш за лекцый домнам.

...чы й за гэну во фатаграфк


Рецензии