Перегибаная палка

Перагібаная палка

жарт

Усім наганяе аскому
Віруецца ветрам салома
Дзядок сціпла хрушкам
Нагробшы нясе у дзяружцы
Участковы той пільны аж надта
-Квіток дзе? пытае -з аплатай?
Дзядок  мовіць- тое ж дарма!
-Па полі вандруе і справы  няма
-Ты доказ злачыннасці скінь!
І тут жа дзядку  кайданкі
Ужо  следства -дазнанне   ідзе
Знялі кайданкі аж у судзе
А справу забацалі з пары тамоу
-У турму загрыміш на пакроу
Лжэсведкі  усяго наваколля
Паставілі подпіс у тым пратаколе
Запрос ужо пайшоў у інтэрнет
Злачыннасці  відэа хочуць з  планет
Даведка з калгаса :
-Прад самай  зімой
-Дзяружкі бракуе у полі адной
Судзьдзя лямантуе- каго дараваць?
На нары зладзюгу гадочкау на пяць!
Ды тут адвакат гне- у справе бяда!
-Без рэчавых доказаў у зале суда!

Дзядок тут жа дуляй патрос:
-Салому паблытаушы вецер разнес
-Тауклі і кляпалі мяне вы дарма
-Без рэчавых доказау ,справы няма…….!


Рецензии