Доля

Рубають ліс, руйнують дачі.
Мов ненажера сарана.
Отож і є холопська вдача.
Зжере себе саму вона.

Хоч ясла третій рік не повні,
Воли вже навіть не ревуть.
Схиливши голови жертовні,
Покірливо за цапом йдуть.

Ви чверть сторіччя вирождались
До шинкарів та торгашів.
Своєї долі дочекалась
Країна хлопів – «кайдашів».

24.03.2017


Рецензии