Говорим по-английски-2

ГДЕ ПТИЧКА?

Од... од... од-
where is the bird?-
Эндз... эндз... эндз-
in my hands.


ЧТО ЭТО?

Ук... ук... ук-
this is a book.
Ид... ид... ид-
I want to read-
ог... ог... ог-
about the dog.


Я ХОЧУ РИСОВАТЬ

Ен... ен... ен-
give me a pen.
Ро... ро... ро-
I want to draw.


Рецензии