Bieg z przeszkodami

Kompozytor (muzyka):
Jurij Biejczuk

BIEG Z PRZESZKODAMI
 

Ty nie badz na mnie zly, ze tak bardzo Cie kocham
I, ze czasem ja Cie gmatwam w glowie,               
Ze z milosci do Ciebie ciagle ja szlocham,   
Ze szaleje za Toba, Ci powiem.   

Refren:
Nic nigdy nie zatrzyma tego biegu!
Gdy milosc Ciebie wzywa,   
Gdy jestes z ukochanym czlowiekiem,
Wtedy serce do przodu sie zrywa. 

Gdy w myslach do mnie przychodzisz znienacka   
I, o wszystkim ja w mig zapominam.         
Ty spotkanie ze mna prosze szybko wyznaczaj! 
Ja w tesknocie milosnej przebywam.

Refren:
Nic nigdy nie zatrzyma tego biegu!
Gdy milosc Ciebie wzywa,   
Gdy jestes z ukochanym czlowiekiem,
Wtedy serce do przodu sie zrywa. 

Kiedy w ciele mym znowu trzepiace dreszcze    
Do wzajemnej milosci Cie wzywam
Na spotkanie do Ciebie biegnie moje serce,
Wszystkie przeszkody zdobywa.

Refren:
Nic nigdy nie zatrzyma tego biegu!
Gdy milosc Ciebie wzywa,   
Gdy jestes z ukochanym czlowiekiem,
Wtedy serce do przodu sie zrywa. 

Gdy jestes z ukochanym czlowiekiem,
Wtedy serce do przodu sie zrywa. 

02-03-2016
                ***
AP (the original version – ru)


Рецензии