Мулдин цуьквер!

Къацу  назик танар-пешер,
Юкьва ава - вили вилер,
Ислягь цавун рангун - гъетер...
Вуч иер я мулдинцуьквер!

Килигзава милиз-милиз,
Кьил патална, кич1ез-регъуьз,
Вегьез муькъвер рик1яй-рик1из ...
Вуч иер я мулдинцуьквер!

Чун, рушар, чуьллериз фидай,
Дамахдивди к1унч1ар гъидай.
Хуш атир к1вализ чк1идай...
Вуч  иер я мулдинцуьквер...

Нур гудай квар аваз къуьне,
Зун булахдал физвай рекье,
Куьк1уьрай гьиссер зи рик1е ,
Вуч иер я мулдинцуьквер...

Т1ебиатдин савкьват-бегьер,
Жегьилвилин хуьзвай сирер,
Зи гатфарин кьет1ен эквер...
Вуч иер я мулдинцуьквер!


Рецензии