Планета поезiя

ВІТАЮ ВСІХ КОЛЕГ ПО ПЕРУ!
Наснаги та музи, на творчому полі (чи планеті;)) !! :)

***

Мабуть планета є така -- "Поезія".
Спілкуються на мові музи там,
й до прози, в жителів її амнезія,
довіра є лише римованим рядкам.

Там, на телепатичних паралелях,
рядками сіються думки у вірші.
Та наче літери, рідняться на паперах
й зростають в космос паралельні душі.

Там лише заримованості чари
зворожать серце вкрай, до божевілля.
А серце, ще благатиме тієї кари
немов цілющу панацею від похмілля.

(XT 21.03. 2015)


Рецензии