Весна буваЕ рiзною

Уже весна, але тепла немаЕ,
Лише буянить лютий вiтрюган,
По небу клаптi хмар ганяЕ,
Свистить у вiкна вiтер-вуркаган.

Та не старайся дАрма, вiтре лютий,
Вночi не наводи холодний жах,
I знай - по-твоЕму не буде,
Бо вже весна гуляЕ по садах !


Рецензии