Весна - це кохання!

Весна в кожнiм поглядi,
      в кожнiй усмiшцi,
На кожнiй сторiнцi
      в журналi чи книжцi.
Весна у блакитi,
      у теплому сонцi,
В букетику квiтiв
      на кожнiм вiконцi.
Весна - це Кохання !
      Послухайте,люди!-
Нехай же Весна
      На Землi зАвжди буде !
 
      


Рецензии