де в йна, а що лишилось нам?

Хто б міг подумати, що лихо нас спітка –
Іде війна… Кривава, невблаганна…
Лиш щохвилини бігає «швидка»,
А у солдатів кровоточать рани.

Іде війна, а що лишилось нам?
Чекати допомоги влади?
А хто синів поверне матерям?
А хто зупинить ненависні «гради»?

Тут тисячі пішли без вороття,
Тут навіть ріки дихають вогнями…
А хто врятує місячне дитя?
Хто сироті поверне тата й маму?

Спиніть війну! А хто це зробить, хто?
І тиша… І нестерпний дух мовчання.
Та тільки хлопці знову йдуть в АТО,
Аби додати матерям страждання…


Рецензии