З ювiлеем

Не сумуй в печалі – тузі,
Доки поряд вірні друзі,
Джерело наснаги – дочки,
А тобі такі рядочки:

Щоб життя було не  бідним,
Щоб продовжив Бог роки.
Щоб себе, ще  вчинком  гідним
Зміг прославить навіки.

Щоб була щаслива доля,
У близьких , та у рідні.
Не згиналася, щоб воля,
Ні в смутні, ні в гарні дні.

Згинуть всі, хай перепони,
І шанує,  хай  сім’я.
Щоб  ніщо  через закони,
Не  ходило  навмання.

Щоб тебе не забували
Вірний будь своїй меті,
Щоб,  ще  довго працювали
Твої руки золоті.


Рецензии