Телефон

        (твірим)
Телефон апарат є розмовний,
спілкуватись завжди він готовний,
розмовляти на будь-які теми,
посприяти рішати проблеми.

Телефон апарат є мобільний,
вже для кожного став він як рідний,
бо без нього як пустка – людина
і держава, суспільство, родина.

Телефон апарат є медійний,
він, як друг, вже людині надійний.
У нім світ паралельний гніздиться
і все людство віртально міститься ...

24 лютого 2017 р. 04.36:05.00.
Редаговано 19.03.2017 р. м.Київ


Рецензии