Разважаннi

   ***
Майго жыцця напасці
Маю стрымаюць кроў...
Не маю больш я масці,
Не маю ў жылах дроў.

Іду кудысць патрыху
Кульгаючы парой;
Зусім збіўся з панталыку,
А сонца ўжо за гарой.

Што будзе дальш? - імгліста.
Якім я буду? - знак??!
Не выйшла з мяне артыста,
А ў полі цвіце мак...

                март 2017г.


Рецензии