Побажання землякам

В  УСЬОМУ  СВІТІ ЗНАЮТЬ БІЛОЗІР'Я,
ЧЕРКАСЬКОЇ    ЗЕМЛІ - ЦЕ   ЕТАЛОН,
В ЦІНІ  ЗАВЖДИ ЇХ СМАЖЕНЕ НАСІННЯ,
РОЗКІШНІ ВІНИКИ Й МІЦНЕНЬКИЙ САМОГОН.

ТОРГУЮТЬ  ЗЕМЛЯКИ  СВОЇМ  ТОВАРОМ,
РЕКЛАМ   НЕ   ПОТРЕБУЄ   ІНТЕРНЕТ
ДОДОМУ  ПОВЕРТАЮТЬСЯ  З   НАВАРОМ,
ВІД  ТОГО  І  СЕЛА  РОСТЕ  БЮДЖЕТ.

ВСІМ  ЗЕМЛЯКАМ  Я   ХОЧУ  ПОБАЖАТИ,
БУЛИ,ЩОБ ЧЕРГИ, ЧЕРЕЗ ВВЕСЬ  БАЗАР,
ГРОШЕЙ  ПОБІЛЬШЕ У  РУКАХ  ТРИМАТИ
ЩОБ  У  ЦІНІ  ЗАВЖДИ ЇХ БУВ ТОВАР!

16 березня 2017 року


Рецензии