Праз успам н

Наканавана лёсам у жыцці
Праз узбярэжжа рэчак мне ісці:
Дзе Сож і Проня, дзе цячэ Дняпро,
У думках успамін пра гэта ўсё.

Нас славіць хараством работа,
У ёй трэба дбанне ды турбота.
А шматгалосы край агучыць,
Чаму заусёды мудрасць вучыць.

Адбіты веды праз парогі,
Вучэнне - свет на паўдарогі.
З любоўю крочу на спатканне,
Нясу сябрам сваё прызнанне.
26.06.2016


Рецензии