Д вчина в стил рок. Гапочка

Мої вітання дівчині в стилі „рок“,
Тій, що на межі музики, або мрії.
Я, знаєш, не маю для тебе багато слів,
Та щастя і в тому, що зараз ми не в ефірі.

Я маю прохання – кохати тебе дозволь,
У творчому сенсі, бо інше не має змісту.
Бо то віртуальне кохання від ноти „соль“
До всіх потаємніх кутків півживого міста.

Я маю до тебе, дівчино рок-н-ролл ну, пару питань,
І лише для тебе: скажи, ти сама -
То хвороба, інакший стан,
Чи просто можливість торкнутись з тобою неба?

Я знаю, ти маєш досі в своїй красі.
Та, навіть, мені ще більшого не бажати.
Ти мусиш дійсно сказати лише одне -
Ти шлях до життя, чи ти шлях до страти?

Мені ж бо однаково, і не лише мені.
Але з твоєю піснею можу піти й до страти.


Рецензии