Мама Киця

Маленьке кошеня
Так любить вчиться!
Його навчає мама Киця.
Де їсти й як, а де вода,
Для чього лапки у кота.
Як шорстку чістою тримать,
Як мишку у траві спіймать.
Старанно все він повторить,
Бо мама лапкою буде бить.
На лапці Киці-кігітки,
Але, ласкаві і вони.


Рецензии