Рубаи N 1

 А мы как пчёлы - тоже любим мёд,
И красоту цветов лишь тот поймёт,
Кто как пчела - не покладая рук,
Нектар любви всё ищет и поёт!

      *          *          *

 А ми як бджоли - також любим мед,
Красоти квітів тільки той сприйме,
Хто як бджола - працює без упину,
Нектар кохання пісня лиш візьме!

 16.12.2012 г.

і=и, є=е, йо=ё, ї=йи, е=э.

______________________________________________


Рецензии