Празднуем День поэзии в Гродно

ГРОДЗЕНСКАЕ АБЛАСНОЕ АДДЗЯЛЕННЕ САЮЗА ПІСЬМЕННІКАЎ БЕЛАРУСІ
САРДЭЧНА ЗАПРАШАЕ ЎСІХ СЯБРОЎ І АМАТАРАЎ ЛІТАРАТУРЫ
НА ПРЭЗЕНТАЦЫЮ ЛІТАРАТУРНАГА АЛЬМАНАХА
“НА НЁМАНСКАЙ ХВАЛІ” № 5
Дзе:
канцэртная зала Гродзенскага гарадскога цэнтра культуры
(вул. Дзяржынскага, 1)
Калі:
21 сакавіка 2017 года
Пачатак у 16.00
Уваход вольны.

 ДАВАЙЦЕ АДСВЯТКУЕМ СУСВЕТНЫ ДЗЕНЬ ПАЭЗІІ РАЗАМ!


Рецензии