Па-руСКИ НЕ читаетц с мяхким знак!

Біг з бака вынул біб с горох, змішав.
І выйшла баба славна о, побач

Нас роділа шумерка анунака.
Бо ж гэто самый древній від Зымлі зь.
І вот она… злучысь вдруг… с аблізянкай!
Бо ж вжэ жыля і та твар в упырів.

А шэ е і другая верся в нас, вумн.
Как быццам шося выплыло с Бал-Тік
І погружетысь почало случайно
В якуся рыбу страшную, дывы.

І мы дывывсь всэ гэну муть прыкрасну,
Пока аж надойіло ву Жі-Жі.
О! Этто настояшча ж бо ж сенсацыйк:
Ув Сірію залезлі ПавуКі зь!

Ну, й ліворуцій наробы вжэ скрізь.
Но… ето не хантасціка ныкак.
Бо зь марсіане й Ане фсекый дасьць
Горіхый крупных ф срачк.

Хто ж правыть пак во зарэ туткы в Мняв…
Хо-хо! Да Васька ш зомбі давноват.
Якась вжэ баба влізла прам гаж ф шкап.
Хотя залізна! І з адна нага й.

Зато… нагая. Крылышко-рука.
І сіська. З бугорком внызю пупка.

Чытай ж хоть хто дэ ГАЙ.
Товді, мо, шось поймэш і в нас.
Да й Зоры трохы лічны іхЗухЧай.
А то пламыда добра ж і в Рачка.

Професора всі й псіхіатр, ага.
Воны жэ вірать прам-такы й в Душа:
Шо-шо? Анёл вам кажэ, бый Вовка?
О, то шось довго ты до дрань шагав.

Ну, тых, шо за Новінкы в казімать.
Аналізь? Нікакых! Кармы но смачн:
Кіло капусты й мяса повна тар.
Да і сма3 скок хоч даві-пуляй.

За шо ж пак грошы тэльба получайт…
За тэ, шо держат, бы в тюрмі, русалк?
Ну, зайцы бо зь отдельно й белкы такж.

Ну, так гляді уж сны своі, босяк.
А вдруг да малпы в звіздолёт тібя.

...о так от мы й пускаем дым в горшка


Рецензии