З новим роком!

Ніжний подих заметілі
За вікном вітає вас!
Щоб здоров,я прибувало,
Цілий рік, щоб-був запас!
Хай всі в домі будуть щирі!
Щоб світилася душа!
Хай живуть серця у мирі,
А любов живе в серцях!


Рецензии