Жебрачка

Жебрачка

Жіночка сумна та літня,
Містом йде зовсім самітня.
Мо,жебрачка, мо і ні,
Так здалось на мить мені.

Хусточка на сиві брови,
Худі руки, нездорові...
Заховала у кишенях,
Бо вони є прокажені...

Одяг наче балахон-
Вішай і лякай ворон...
У дірках старі калоші,
На нові немає грошей...

ЗдАвна без тепла і ласки,
І уже не вірить в казку...
Оббиває скрізь пороги,
Та благає смерті - в Бога...
17 03 2017 р
Вікторія Р


Рецензии