Перепишу чернетки

Підем гуляти хмарами з тобою?
Давно старої не гортала книжки!
По іскоркам, як по слідам марою, –
Пробіжемось підпригом знову пішки?

Веселкою в обіймах вітру легко,
Із співом солов'їв злетим у небо?
Хай молоко розіллємо, лелеко,
Чи акварелю шлях змалюєм, лейло?

Цілує сонце як побачим зірку,
Дізнаємось про що говорять птахи.
Я підведу до Всесвіту голівку,
Ми виграємо партію, мов шахи!

Перепишу чернетки я любові…
Історії з минулим десь розтануть
Притиснувшись хай до земної крові,
Ми втечемо з планети щоби марнуть!

16.03.17.


Рецензии
Понравилось.
"Цілує сонце як побачим зірку,
Дізнаємось про що говорять птахи.
Я підведу до Всесвіту голівку,
Ми виграємо партію, мов шахи!"

Напишите и о моих новых стихах.

Игорь Лие   16.03.2017 08:42     Заявить о нарушении
Большое спасибо,Игорь! Хорошо, напишу..

Катя Александровская   16.03.2017 09:07   Заявить о нарушении