Нам з тобою

Нам з тобою треба вечір,
Тихий дощик за вікном,
І стійкі до болю плечі
Вже пошарпаний альбом.

Музика щоби лунала,
Почуттями в унісон
І розсіяла печалі,
Щоб забувся смутний сон...

Сумнівів шалений вітер
Не тревожив нам серця,
Щоби ми з тобою в світі
Разом були до кінця...

16.03.17.


Рецензии